Vincent Massey School Council Meeting Agenda – February 21, 2024 (Virtual)

em		Time	Lead	Purpose
1.	Welcome	6:30-6:35pm	Katie	Kick-off meeting
		5 mins		
2.		6:35-6:45pm	Julie	Information
	(Includes time for questions)	10 mins	Chouinard	sharing
		TO mins		
3.	Teacher updates	6:45-6:55pm	TBD	Information
	(Includes time for questions)	·		sharing
	0. 1. 1.	10 mins	0, 1, 1	
4.	Student council updates (If in attendance)	6:55-7:05pm	Student Council Rep	Information sharing
	(II III attendance)	10 mins	Council (Cp	Sharing
5.	Treasurer's report	7:15-7:20pm	Erinn	Information
				sharing
		5 mins		<u>_</u>
6.	Event: Book Giveaway -book sorting March 6 - need volunteers!	7:20-7:25	Cheryl/Katie	Discussion
	-book sorting March 6 - need volunteers!	E main a		
7	Frank Takin Night	5 mins	Tori/Allison	Discussion
7.	Event: Trivia Night	7:25-7:35	ION/Allison	Discussion
		10 mins		
8.	Event: Vincent Massey Moves	7:35-7:45	Val	Discussion
		10 mins		
9.	Other events	7:45-7:55	All	Discussion
	-movie night (April 19)			
	-multi-cultural event (May) -kinder meet and greet (June 12)	10 mins		
10	Roundtable	l	1	<u> </u>
	End med			
	Next meeting is March 2	0 @ 6:30pm (virtual)		