## Vincent Massey School Council Meeting Agenda – March 20, 2024 (Virtual)

em		Time	Lead	Purpose
1.	Welcome	6:30-6:35pm	Katie	Kick-off meeting
		5 mins		
2.	Principal updates	6:35-6:45pm	Julie	Information
	(Includes time for questions)		Chouinard	sharing
		10 mins		
	Teacher updates	6:45-6:55pm	TBD	Information
	(Includes time for questions)			sharing
		10 mins		
4.	Student council updates (If in attendance)	6:55-7:05pm	Student Council Rep	Information sharing
	(ii iii allendance)	10 mins		Shanny
5.	Treasurer's report		Erinn	Information
	-update on 2022-2023 teacher allocations			sharing
		5 mins		
6.	Event: Movie Night - April 19	7:20-7:25	Katie	Discussion
	- equipment, pizza, volunteers			
		5 mins		
7.	Event: Vincent Massey Moves	7:25-7:35	Katie for Val	Discussion
		10 mins		
8.	Other events	7:35-7:45	Katie	Discussion
	-multi-cultural event (May)			
	-kinder meet and greet (June 12)	10 mins		
	-VM Open House & Fun Zone (September, date TBD)	7:45-7:55	All	Discussion
9.	Miscellaneous topics: -merch	7.45-7.55	AII	Discussion
	-library as fundraising focus	10 mins		
	-National Indigenous Day/month celebratory event in June	10 mins		
	-Earth Path outdoor education			
10	. Roundtable			
	End meeting			
	Next meeting is April 17 @ 6:30pm (in	person at the library)		