## Vincent Massey School Council Meeting Agenda – January 17, 2024 (Virtual)

tem		Time	Lead	Purpose
1.	Welcome	6:30-6:35pm	Katie	Kick-off meeting
		5 mins		
2.	Principal updates	6:35-6:45pm	Julie	Information
	(Includes time for questions)		Chouinard	sharing
		10 mins		
3.		6:45-6:55pm	TBD	Information
	(Includes time for questions)			sharing
	Student council updates	10 mins 6:55-7:05pm	Student	Information
	(If in attendance)	0.55-7.05pm	Council Rep	sharing
	(ii iii dilanaanaa)	10 mins	o carron resp	Januari 19
5.	Treasurer's report	7:15-7:20pm	Erinn	Information
		5 mins		sharing
6	Event: Mevie Night	7:20-7:25	Katie	Discussion
0.	Event: Movie Night	7.20-7.25	Kalle	Discussion
		5 mins		
7.	Event: Dance-a-thon	7:25-7:35	Erinn	Discussion
		10 mins		
8.	Other events:	7:35-7:45	All	Discussion
	-Carnival	100		
	-Multi-cultural dinner	10 mins		
	-Kinder Meet and Greet			
	-Movie Night (April 19)			
9.	Outdoor classroom update	7:45-7:55	Allison	Discussion
		40 min a		
40	. Roundtable	10 mins		
10	. Roundlable			
		meeting ary 17 @ 6:30pm (virtual)		
	inext meeting is Janu	ary 17 @ 0.30pm (virtual)		