Vincent Massey School Council Meeting Agenda – October 18, 2023

Item		Time	Lead	Purpose
1.	Welcome	6:30-6:35pm	Katie	Kick-off meeting
		5 mins		
2.	Principal updates	6:35-6:45pm	Julie	Information
	(Includes time for questions)		Chouinard	sharing
		10 mins		
3.	Teacher updates	6:45-6:55pm	TBD	Information
	(Includes time for questions)			sharing
		10 mins		
4.		6:55-7:05pm	Student	Information
	(If in attendance)	10 mins	Council Rep	sharing
5.	(Event) Fun Zone @ Open House	7:05-7:15pm	Erinn & Katie	Information
Recap	· / • • · · · · · · · · · · · · · · · ·			sharing
		10 mins		
6.	Treasurer's report	7:15-7:25pm	Erinn	Information
-	Current balances Total available: \$4948.43	10 mins		sharing
-	\$12,257.08 (School account)	10 mins		
_	\$1,612.28 (RBC petty cash account)			
-	\$135 cash from t-shirt sales			
-	Reserved for library + maker space: \$5,775.43			
	Owed to Katie for Fun Zone expenses (pizza, drinks, t-shirts, Dollarama, tattoos): \$3,280.50			
	(1112.10 + 138.97 + 1966.77 + 42.66 + 20)			
7.	Scholastic Book Fair + Book Exchange	7:25-7:30	Katie	Discussion
	-Nov.5 book pickup at Rockcliffe Park Public School			
8.	Hoodies/merch	7:30-7:40	Katie	Discussion
9.	Lunch options	7:40-7:45	Katie	Discussion
10.	Roundtable			
	End meeting			
	Next meeting is November 15 @ 6:30pm			