## Vincent Massey School Council Meeting Agenda – September 20, 2023

Item		Time	Lead	Purpose
1.	Welcome	6:30-6:35pm	Katie	Kick-off meeting
		5 mins		
2.	Principal updates (Includes time for questions)		Julie Chouinard	Information sharing
		10 mins		
3.	Teacher updates (Includes time for questions)	6:45-6:55pm	TBD	Information sharing
		10 mins		
4.	Student council updates (If in attendance)	6:55-7:05pm	Student Council Rep	Information sharing
		10 mins		
5.	(Event) Fun Zone @ Meet the Staff Night	7:05-7:15pm	Erinn & Katie	Information sharing
		10 mins		
6.	Treasurer's report Current balances	7:15-7:25pm	Erinn	Information sharing
		10 mins		
7.	Ongoing fundraisers FlipGive	7:25-7:30pm	Katie	Information sharing
-	Mabels Labels VM merch	5 mins		
8.	Events for 2023-24 school year	7:30-8:00	Katie & Erinn	Information sharing; discussion
End meeting				
Next meeting is October 18 @ 6:30pm				